dwarsfluit voor rechts en links
Viento Querflöte FL 300 R mit Spitzdeckelmechanik und Gravur

VIENTO dwarsfluiten – van nieuwzilver, verzilverd


Onze dwarsfluiten uit de serie FL 100 en FL 200 zijn voornamelijk bedoeld voor beginners en voor „herintreders“. Onze fluiten worden stuk voor stuk handmatig afgesteld en zijn onderhevig aan een strenge kwaliteitscontrole. Het klankbeeld, het makkelijk aanspreken en de intonatie van elk instrument wordt voor het verzenden persoonlijk gekeurd door Christina Xu. Elke VIENTO dwarsfluit wordt geleverd met een gesigneerd kwaliteitscertificaat, een fluitkoffertje, een draaghoes, een wisserstaafje en een schoonmaakdoekje.
Op elke VIENTO dwarsfluit geven wij 3 jaar garantie!

VIENTO dwarsfluit FL 100

Querflöte VIENTO FL 100

De dwarsfluiten uit de FL 100 serie zijn ontwikkeld om een makkelijk te bespelen en duurzaam instrument aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Het makkelijk aanspreken van het instrument leidt bij beginners tot een snelle vooruitgang. En het karakteristiek van de klank van de FL 100 valt zeker te vergelijken met dat van de duurdere fluiten.
Het tijdschrift Clarino heeft in nummer 3/2010 de VIENTO FL100 en FL100R getest met het resultaat: „prijs-kwaliteitsverhouding onovertroffen!“

Materiaal: Nieuwzilver, verzilverd. Recht kopstuk, E-mechaniek, uitgebouwde G. 3 jaar garantie.

gesloten kleppen €  369.-
open kleppen €  379.-

VIENTO dwarsfluit FL 100 C

Querflöte VIENTO FL 100 C
mit gebogenem Kopfstück

Door de kromme kop vermindert de afstand naar het klepsysteem. Dwarsfluiten met een kromme kop worden vooral geadviseerd voor kinderen onder de 140cm, omdat ze makkelijker vast gehouden kunnen worden. De kromme kop kan op elk moment door de gelijktijdig meegeleverde rechte kop worden vervangen.

Materiaal: Nieuwzilver, verzilverd. Recht plus krom kopstuk, E-mechaniek, uitgebouwde G. 3 jaar garantie.

gesloten kleppen, krom + recht kopstuk €  429.-
open kleppen, krom plus recht kopstuk €  439.-

VIENTO dwarsfluit FL 200 R

Querflöte VIENTO FL 200 R mit Ringklappen

Dwarsfluiten van het type VIENTO FL 200 zijn voorzien van een slijtvast, maar licht en makkelijk te bespelen mechaniek. De mondplaat ondergaat een speciale bewerking. De klank van de FL 200 is warm en krachtig en zij spreekt snel en zuiver aan. Een dwarsfluit met een uitstekende prijs/ kwaliteits verhouding, geschikt voor zowel de beginner als de meer gevorderde fluitspeler.

Materiaal: Nieuwzilver, verzilverd. Recht kopstuk, E-mechaniek, uitgebouwde G. 3 jaar garantie.

gesloten kleppen (zonder afbeelding) €  449.-
open kleppen €  459.-
 
Querflöte VIENTO FL 200 C mit gebogenem und geradem Kopfstück
     
gesloten kleppen, krom plus recht kopstuk €  509.-
open kleppen, krom plus recht kopstuk €  519.-

De dwarsfluit VIENTO FL 200 is ook leverbaar in een gespiegelde versie speciaal voor linkshandigen.

VIENTO draaghoes

De dwarsfluit modellen FL 100 en FL 200 worden samen met een elegante draaghoes in de kleuren paars/oranje geleverd. Desgewenst kan de draaghoes ook in de kleuren zwart/oranje worden besteld. De draaghoes voor de fluitkoffer heeft een voering aan de binnenkant en een apart vakje voor het wisserstaafje en de schoonmaakdoekjes voor de fluit. Daardoor is uw fluit altijd optimaal beschermd.

Tragetasche Viento

Catalogus opvragen