dwarsfluit voor rechts en links
Viento Querflöte FL 300 R mit Spitzdeckelmechanik und Gravur

VIENTO fluiten met zilveren kopstuk


De fluiten uit de nieuwe VIENTO FL 258 serie zijn voorzien van een kopstuk van 925 sterling zilver en een elegant mechaniek met gepunte kleparmen. Het middenstuk en het voetje zijn gemaakt van nieuwzilver en vervolgens verzilverd. Het materiaal en het maaksel van het kopstuk beïnvloeden de klank van een dwarsfluit meer dan welk ander onderdeel ook. De VIENTO FL 258 beschikt door het zilveren kopstuk duidelijk hoorbaar over meer boventonen en over een algeheel warm klankkarakter dat daarmee voldoet aan hoge eisen. Het geheel vormt daardoor een betaalbaar alternatief voor een geheel zilveren fluit.

Alle fluiten worden zorgvuldig en handmatig afgesteld en zijn onderhevig aan een strenge eindkontrole. Het klankbeeld, het makkelijk aanspreken en de intonatie van elke fluit worden voor het verzenden door Christina Xu persoonlijk gekeurd. Elke VIENTO dwarsfluit wordt met een gesigneerd kwaliteitscertificaat, fluitkoffertje, draaghoes, wisserstaafje en schoonmaakdoekje geleverd. 3 jaar garantie op alle VIENTO dwarsfluiten!

VIENTO dwarsfluit FL 258 - zilveren kopstuk

Querflöte VIENTO FL 258 mit Kopfstück aus 925 Silber

Materiaal: Kopstuk van 925 sterling zilver, middenstuk en voetje van nieuwzilver, verzilverd. E-mechaniek, uitgebouwde G, mechaniek met gepunte kleparmen, elegant houten fluitkoffertje met een overtrek van kunstleer. 3 jaar garantie.

gesloten kleppen €  948.-
open kleppen €  968.-

De VIENTO FL 258 is optioneel leverbaar met een grenaditte G.M.I.C. kopstuk en er is ook een VIENTO FL 258 voor linkshandigen.

VIENTO draaghoes

De dwarsfluit modellen FL 258 worden samen met een elegante draaghoes in de kleuren zwart/oranje geleverd. Desgewenst kan de draaghoes ook in de kleuren paars/oranje worden besteld. De draaghoes voor de fluitkoffer heeft een voering aan de binnenkant en een apart vakje voor het wisserstaafje en de schoonmaakdoekjes voor de fluit. Daardoor is uw fluit altijd optimaal beschermd.

Tragetasche Viento

Catalogus opvragen