dwarsfluit voor rechts en links
Viento Querflöte FL 300 R mit Spitzdeckelmechanik und Gravur

VIENTO fluiten van zilver


Bij de fluiten van de nieuwe VIENTO FL 308 serie zijn zowel het kopstuk, het middenstuk als het voetje gemaakt van 925 sterling zilver. De warme, aangename klankleur en de exacte intonatie van deze fluiten voldoen aan de hoogst denkbare eisen. Verder zijn de uitstekende aanspraak, het brede boventoonspectrum en de grote toondiversiteit belangrijke kenmerken van deze fluitenserie. De VIENTO FL 308 beschikt over de typische zilverfluit klank en biedt zowel qua afwerking als qua materiaal een kwaliteit die tot nu toe ongekend was in deze prijscategorie.

Alle fluiten worden zorgvuldig en handmatig afgesteld en zijn onderhevig aan een strenge eindkontrole. Het klankbeeld, het makkelijk aanspreken en de intonatie van elke fluit wordt voor het verzenden door Christina Xu persoonlijk gekeurd. Elke VIENTO dwarsfluit wordt met een gesigneerd kwaliteitscertificaat, fluitkoffertje, draaghoes, wisserstaafje en schoonmaakdoekje geleverd. 3 jaar garantie op alle VIENTO dwarsfluiten!

VIENTO dwarsfluit FL 308 R

Querflöte VIENTO FL 308 aus 925er Silber, mit Ringklappen und H-Fuß

VIENTO dwarsfluit FL 308 RH

Querflöte VIENTO FL 308 aus 925er Silber, mit C-Fuß

Dwarsfluiten van de FL 308 serie beschikken over een elegant mechaniek met gepunte kleparmen en gravuur op kleppen en mondplaat. Bij deze fluiten kunt u kiezen voor een C-voet of een B-voet (alleen bij open kleppen).

Materiaal: Kopstuk, middenstuk en voetje van 925 sterling zilver. E-mechaniek, uitgebouwde G, mechaniek met gepunte kleparmen, gravuur, en een elegant met kunstleer overtrokken houten fluitkoffertje. 3 jaar garantie.

gesloten kleppen, gravuur   €  1.798.-
open kleppen, gravuur   €  1.839.-
open kleppen, B-voet, gravuur   €  1.925.-

De VIENTO FL 308 is ook leverbaar met een grenaditte G.M.I.C. kopstuk. en in een gespiegelde versie voor linkshandigen verkrijgbaar.

VIENTO draaghoes

De dwarsfluit modellen FL 308 worden samen met een elegante draaghoes in de VIENTO-kleuren zwart/oranje geleverd. Desgewenst kan de draaghoes ook in de kleuren paars/oranje worden besteld. De draaghoes voor de fluitkoffer heeft een voering aan de binnenkant en een apart vakje voor het wisserstaafje en de schoonmaakdoekjes voor de fluit. Daardoor is uw fluit altijd optimaal beschermd.

Tragetasche Viento

Catalogus opvragen