dwarsfluit voor rechts en links
Viento Querflöte FL 308 R mit Spitzdeckelmechanik und Gravur

VIENTO fluiten van zilver


Het kopstuk, het middenstuk én het voetje van de VIENTO FL 308 zijn gemaakt van massief 925 sterling zilver. Dit geldt zelfs voor het manchet en de opname van de tap op het voetstuk, wat anders alleen bij veel duurdere fluiten het geval is. Net als de FL 258 beschikt ook de FL 308 over het nieuwe ergonomische klepdesign van VIENTO. De daarbij verminderde afstand van mechaniek tot buis, in combinatie met hoogwaardige veertjes van een Duitse producent, geeft zeker ook voor de speler met wat kleinere handen een prettig greepgevoel.

VIENTO dwarsfluit FL 308 R

Querflöte VIENTO FL 308 aus 925er Silber, mit Ringklappen und H-Fuß

VIENTO dwarsfluit FL 308 RH

Querflöte VIENTO FL 308 aus 925er Silber, mit C-Fuß

Elke dwarsfluit van de FL 308 serie beschikt over een elegant mechaniek met gepunte kleparmen en gravuur op de kleppen en de mondplaat. De warme, aangename klankkleur en precieze intonatie voldoen aan de hoogste eisen. Het topmodel van VIENTO blinkt daarenboven uit door zijn uitstekende aanspraak, zijn brede spectrum aan boventonen en grote diversiteit aan klankkleuren.

Dwarsfluiten van de FL 308 serie beschikken over een elegant mechaniek met gepunte kleparmen en gravuur op kleppen en mondplaat. Bij deze fluiten kunt u kiezen voor een C-voet of een B-voet (alleen bij open kleppen).

Materiaal: Kopstuk, middenstuk en voetje van 925 sterling zilver. E-mechaniek, uitgebouwde G, Duitse veertjes, mechaniek met gepunte kleparmen, gravuur, en een elegant met kunstleer overtrokken houten fluitkoffertje. 5 jaar garantie.

gesloten kleppen, gravuur   €  1.985.-
open kleppen, gravuur   €  1.998.-
open kleppen, B-voet, gravuur   €  2.098.-

De VIENTO FL 308 is ook leverbaar met een grenaditte G.M.I.C. kopstuk. en in een gespiegelde versie voor linkshandigen verkrijgbaar.

VIENTO draaghoes

De dwarsfluit modellen FL 308 worden samen met een elegante draaghoes in de VIENTO-kleuren zwart/oranje geleverd. Desgewenst kan de draaghoes ook in de kleuren paars/oranje worden besteld. De draaghoes voor de fluitkoffer heeft een voering aan de binnenkant en een apart vakje voor het wisserstaafje en de schoonmaakdoekjes voor de fluit. Daardoor is uw fluit altijd optimaal beschermd.

Tragetasche Viento

Catalogus opvragen